Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://sshk.berner.nu. Vi hanterar bokningar för BPH på uppdrag av Svenska Sennenhundklubben,

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Bokningar

När du bokar ett tillfälle så lagras den information som du själv anger i kassan. Informationen är nödvändig för att vi ska kunna behandla din bokning.

Kontaktformulär

Om du kontaktar oss via kontaktformulär så skickas din e-post adress enbart till administratörer för denna sida. Informationen används enbart för att besvara ditt meddelande.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Den information som du anger vid bokning sparas i ett (1) år och raderas sedan. Detta gäller även om bokningen avbryts till exempel på grund av avbruten betalning.

För användare som registrerar sig på webbplatsen sparar vi de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi lagrar dina upgifter

All information, inklusive bokningar och användaruppgifter, lagras på hostingtjänst hos Surftown A/S på säkra servrar inom EU.

För att ytterligare säkra dina uppgifter och i enlighet med GDPR har vi upprättat ett Personuppgiftsbiträdesavtal mellan sshk.berner.nu och Surftown A/S.

Vem delar vi dina uppgifter med

Om du bokar plats på BPH så kommer de uppgifter du har angett att delas med de funktionärer som deltar på beskrivningen. Ditt namn och uppgifter om din hund kommer också att visas på deltagarlistan som skickas ut till alla deltagare på samma tillfälle.

Din kontaktinformation

Vid frågor kontakta webmaster på ds@berner.nu

Ytterligare information

Hur vi skyddar din information

Läs mer om säkerhet på Surftowns Säkerhetsmiljö (pdf som öppnas i separat fönster).